0 Chart

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Enter your search query

Čas obdarovanj

Čas obdarovanj

Nekaj idej za darila iz naše spletne trgovine

Če ste v dilemi, kako kombinirati naše izdelke za darila, smo za vas pripravili nekaj predlogov.

Prazniki so lahko tudi stresni, ko pride do iskanja daril. Da bi vam prihranili ta napor, smo pripravili nekaj predlogov za obdarovanje. 


1. Eko hidrolat brin in Eko brinovo mazilo

V zimskem času si lahko z naravnimi pripravki veliko pomagamo. Brinov hidrolat je odličen osvežilec in tudi naraven razkuževalec zraka. Brinovo mazilo pa čudovito za masažo sklepov ali pa za pomoč pri premagovanju prehladov. 


2. Eko lepotilno olje za telo in vrtnično milo

Naša mila so odlična za zimsko nego kože, saj vsebujejo velik delež oljčnega olja, ki že med prhanjem kožo lepo nahrani. Če na še rahlo vlažno kožo nanesete še lepotilno olje za telo, ki vsebuje izvlečke smilja, sivke in roženkravta, bo vaša koža svilnato mehka. Odlično darilo za ženske, ki rade poskrbijo za lep izgled svoje kože. 

3. Eko mazilo za ustnice in mazilo sivka-roženkravt

Za vse, ki imajo radi popolnoma naravne, zeliščne vonje in materiale, bo to darilo čudovita kombinacija - mazilo za ustnice z izvlečki zelišč, ki delujejo rahlo antibakterijsko in mazilo z izvlečkom sivke in roženkravta za zaščito kože obraza in rok pred vplivom mraza nanjo. 

4. Eko oljni parfum - primerno tudi za vegane

Eko oljni parfum je čudovito darilo, ki začara s svojim vonjem. Po opisih lahko presodite, kateri parfum bi se karakterno najbolje prilegel obdarovancu. 

Je eden izmed izdelkov, ki so primerni tudi za vegane - le-te lahko v spletni trgovini najdete na enem mestu: darila za vegane. 

5. Eko brezin hidrolat in šampon za suhe in poškodovane lase

Če ima oseba, ki bi jo radi obdarovali močne, suhe in/ali skodrane lase, priporočamo naš šampon za suhe in poškodovane lase s smiljem. Hidrolat breze priporočamo kot pripomoček za razčesavanje las in kot regenerator, ki deluje še toliko bolje, če vanj dolijete kakšno žlico eko jabolčnega kisa. Za zdrave in sijoče lase. 

6. Brez smilja ne gre - eko smilj-šipkovo mazilo in smiljevo mazilo za ustnice

Odlično darilo za vse, ki imajo suho in poškodovano kožo - prava ozimnica za brezskrbne dni na mrzlem svežem zraku.


Še nekaj odličnih darilnih predlogov:

- naše čajne mešanice in tinkture

- naravne zobne paste

- naša (masažna) olja za telo


Lepo vabljeni tudi v našo domačo trgovinico v Hotedršici in v Odgovorno trgovino Natura na Gosposvetski 7 v Ljubljani (naša Sonja je tam prisotna vsak drug dan), kjer vas čaka še lep nabor svečk, svečnikov, lesenih glavnikov, ki so odlična darila. Z veseljem vam bomo svetovali (tudi na info@herbaslovenica.si). 


Nazaj na seznam

Payment method