0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Sončna akcija

Sončna akcija
Moč sonca raste, poletje se približuje, sončni žarki kličejo v akcijo ... Preverite sončno akcijsko ponudbo v naši spletni trgovini.

Poletje letos zamuja - čakamo, da se bomo končno lahko nastavili sončnim žarkom in uživali v obžarjeni naravi. Bliža se tudi poletni solsticij, ko sonce doseže svojo največjo moč in naši predniki so to proslavili z velikim praznikom, prižigom kresa. Ker bi radi soncu nazdravili z vami, smo pripravili posebno sončno akcijo več izdelkov iz naše ponudbe. 


Zelišče, neposredno povezano s poletnim solsticijem, je šentjanževka, ki je odlična za nego kože po sončenju. Tako je prvi izdelek v akciji eko šentjanževo masažno olje.

Ker je dobro počutje ključno za kvalitetno preživljanje brezskrbnih poletnih dni, smo akciji pridružili tudi košarico zdravja (vsebuje: eko hidrolat koriander 100ml, eko mazilo za ustnice - smilj, čajna mešanica Ledeni mož 20g, eko smiljevo mazilo 30ml, eko mazilo materina dušica 15ml).

Sončen dan ni popoln brez lepega nasmeha, ki vam ga pričarajo tudi popolnoma naravne zobne paste.

K počitku se prileže tudi prijetna, sproščujoča masaža s kančkom aromaterapije - za to je odlično eko sivkino masažno olje. 

 

Ker so naši lasje poleti izpostavljeni soncu, vodi, je odlično razvajanje zanje popolnoma naravna nega s šamponom za suhe lase s smiljem. 

Tudi naša koža potrebuje regenerativno nego in negujoče umivanje s tekočim milom iz smilja.

 

Ker se poleti odpravljamo na potepe in počitnice, vedno potrebujemo priročne in lične toaletne torbice - znižali smo cene več različnim torbicam in drobižnicam iz ekološkega usnja.

Sonce se poleti tudi skrije za oblake in na tiste dni si ga lahko pričaramo s sladkim, citrusnim ekološkim oljnim parfumom Sonce na deževen dan. 

Vabljeni k nakupu, do konca trajanja epidemije še velja akcija brez poštnine, zato pohitite, saj seveda vsi upamo, da bomo poleti tudi malce lažje zaživeli. Nazaj na seznam

Možnost plačila